Telecommunicatie en data-oplossingen die u bij Installatiebureau Pals kunt verwachten

VoIP

Vaste telefonie

Mobiele telefonie

Data netwerken


Internet

Alarm lijnen

WiFi

Thuiswerk oplossingen

Data en telecommunicatie is een belangrijk onderdeel van ons leven. Zowel privé als zakelijk zijn we afhankelijk geworden van techniek. Een wereld zonder WiFi, WhatsApp, bellen via VoIP, e-mailen en online meetings is niet meer voor te stellen.

Het is heel normaal geworden om via een smartphone live mee te kijken op beveiligingscamera's die op kantoor hangen. Installatiebureau Pals is uw specialist voor het ontwerpen, aanleggen en integreren van telecommunicatie en data oplossingen volgens uw specifieke wensen. De professionals van Installatiebureau Pals kiezen voor kwalitatieve oplossingen om het meest betrouwbare resultaat voor u te realiseren. Uiteraard met de hoogste mate van integriteit en vertrouwelijkheid.

Bedrijven en instellingen zijn kritisch en veeleisend waar het hun (online) bereikbaarheid betreft. Hiervoor heeft onze vaste partner gnTel een innovatief, maar ook solide en flexibel VoIP platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit VoIP platform wordt voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd. gnTel staat voor betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie voor uiteenlopende organisaties. Ook levert gnTel innovatieve vergaderdiensten onder de merknaam EasyConference.

 

easyconference voor thuiswerken

VAKER THUISWERKEN
IN OF NA CORONA-TIJDEN

vraag hier een demo aan

 

Datanetwerken op kantoor

We leven in een wereld vol technologie en daarbij kunnen we niet meer zonder datanetwerken. Een datanetwerk is een essentieel onderdeel binnen uw bedrijf. Het is daarom van belang dat een netwerk 24/7 beschikbaar is.

Er zijn allerlei soorten datanetwerken en wij kunnen u hierover adviseren. Wij bekijken welk netwerk het meest geschikt is, bijvoorbeeld opgebouwd uit koper, glasvezelbekabeling of een combinatie hiervan. De toepassingen zijn legio.

 

Mobiele bereikbaarheid

Bellen via VoIP of vaste lijn

Flexibel thuiswerken

Vaste werkplek op kantoor

Netwerk aanleggen