Telecommunicatie en data-oplossingen die u bij Installatiebureau Pals kunt verwachten

VoIP

Vaste telefonie

Mobiele telefonie

Data netwerken


Internet

Alarm lijnen

WiFi

Thuiswerk oplossingen

Data en telecommunicatie is een belangrijk onderdeel van ons leven. Zowel privé als zakelijk zijn we afhankelijk geworden van techniek. Een wereld zonder WiFi, WhatsApp, bellen via VoIP, e-mailen en online meetings is niet meer voor te stellen.

Het is heel normaal geworden om via een smartphone live mee te kijken op beveiligingscamera's die op kantoor hangen. Installatiebureau Pals is uw specialist voor het ontwerpen, aanleggen en integreren van telecommunicatie en data oplossingen volgens uw specifieke wensen. De professionals van Installatiebureau Pals kiezen voor kwalitatieve oplossingen om het meest betrouwbare resultaat voor u te realiseren. Uiteraard met de hoogste mate van integriteit en vertrouwelijkheid.

Bedrijven en instellingen zijn kritisch en veeleisend waar het hun bereikbaarheid betreft. Hiervoor hebben zij een innovatief, maar ook solide en flexibel VoIP platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit VoIP platform wordt door hen voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd. Daarom werken wij met onze vaste partner gnTel. Zij staan voor betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie voor organisaties overal. Ook levert gnTel innovatieve vergaderdiensten onder de merknaam EasyConference.

 

easyconference voor thuiswerken

THUISWERKEN
IN CORONA-TIJDEN

vraag hier een demo aan