Thuis in Domotica en Datanetwerken

Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties vormen de basis van een woning of bedrijfspand. Deze installaties voorzien u van alle elektriciteit die nodig is voor de verlichting en het aansluiten van elektrische apparatuur.

Veilig en betrouwbaar

Bij licht- en krachtinstallaties worden leidingwegen, zoals kabelgoten en buis, gemonteerd in of op de muur. Er worden lichtschakelaars, stopcontacten en verlichtingsarmaturen gemonteerd en daarnaast geven wij advies voor een veilige en betrouwbare licht- en krachtinstallatie.

Installatie en onderhoud door Installatiebureau Pals BV

Wij zijn gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties. We verzorgen, in overleg met u, de installatie en het onderhoud. Periodieke inspecties laten we uitvoeren door een externe partij. Op deze manier is er altijd een extra controle op ons werk en dit houdt ons weer scherp.

 

Domotica

 

Domotica, ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd, is een integratie van technologie en diensten in huis of op kantoor. Dit biedt een betere kwaliteit om te wonen, werken en leven.

Leven in een slimme woning

Bij domotica worden verschillende installaties aan elkaar gekoppeld, zoals verlichting, verwarming, zonwering en inbraakbeveiliging. Door deze koppeling kan bijvoorbeeld automatisch de zonwering omhoog gaan en de verlichting en verwarming uitgaan als u het pand verlaat. In uw woning of bedrijfspand ontstaan hierdoor allerlei mogelijkheden, waarover wij u graag informeren en adviseren.

 

Verlichting

Verwarming

Beveiliging

Zonwering

Toegang

 

 

We leven in een wereld vol technologie en daarbij kunnen we niet meer zonder datanetwerken. Een datanetwerk is een essentieel onderdeel binnen uw bedrijf. Het is daarom van belang dat een netwerk 24/7 beschikbaar is.

Er zijn allerlei soorten datanetwerken en wij kunnen u hierover adviseren. Wij bekijken welk netwerk het meest geschikt is, bijvoorbeeld opgebouwd uit koper, glasvezelbekabeling of een combinatie hiervan. De toepassingen zijn legio.

 

Mobiele bereikbaarheid

Bellen via VoIP of vaste lijn

Flexibel huiswerken

Vaste werkplek op kantoor

Netwerk aanleggen