Thuis in Domotica en Installatietechnieken

Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtinstallaties vormen de basis van een woning of bedrijfspand. Deze installaties voorzien u van alle elektriciteit die nodig is voor de verlichting en het aansluiten van elektrische apparatuur.

Veilig en betrouwbaar

Bij licht- en krachtinstallaties worden leidingwegen, zoals kabelgoten en buis, gemonteerd in of op de muur. Er worden lichtschakelaars, stopcontacten en verlichtingsarmaturen gemonteerd en daarnaast geven wij advies voor een veilige en betrouwbare licht- en krachtinstallatie.

Installatie en onderhoud door Installatiebureau Pals BV

Wij zijn gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties. We verzorgen, in overleg met u, de installatie en het onderhoud. Periodieke inspecties laten we uitvoeren door een externe partij. Op deze manier is er altijd een extra controle op ons werk en dit houdt ons weer scherp.

 

Domotica

 

Domotica, ook wel huisautomatisering of smart homes genoemd, is een integratie van technologie en diensten in huis of op kantoor. Dit biedt een betere kwaliteit om te wonen, werken en leven.

Leven in een slimme woning

Bij domotica worden verschillende installaties aan elkaar gekoppeld, zoals verlichting, verwarming, zonwering en inbraakbeveiliging. Door deze koppeling kan bijvoorbeeld automatisch de zonwering omhoog gaan en de verlichting en verwarming uitgaan als u het pand verlaat. In uw woning of bedrijfspand ontstaan hierdoor allerlei mogelijkheden, waarover wij u graag informeren en adviseren.

 

Verlichting

Verwarming

Beveiliging

Zonwering

Toegang