ALTIJD EEN VEILIG GEVOEL

Toegangsbeveiliging

Camerabeveiliging

Video management

Inbraaksignalering

 

Het aanbod van camera systemen en beveiligingssystemen is zo groot, dat u wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom adviseren wij u over de mogelijkheden die passend zijn bij uw situatie. Van een HD camera tot totaaloplossingen voor gebouw- en toegangsbeveiliging.

Toegangsbeveiliging

Met een toegangscontrolesysteem kunt u, zoals de naam al zegt, toegang verlenen of ontzeggen. Het systeem dat wij toepassen is geschikt voor het verlenen van toegang en het registreren van bewegingen bij deuren door middel van kaartlezers en elektrische sloten. Deze kaartlezers zijn perfect aan te sluiten op (automatische) schuifdeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag eenvoudig en gebruiksvriendelijk bezoekers vrij toegang geven tot uw pand en 's avonds alleen via een kaartlezer.

Tevens is er een integratie met een intercom mogelijk. Ons systeem is zowel geschikt voor kleine installaties, waarvoor wij een SaaS-oplossing bieden, tot complete installaties gekoppeld met een inbraakdetectiesysteem.

automatische deuren

automatische schuifdeuren

Systemen voor inbraaksignalering

Hoe goed bent u voorbereid op een inbraak? Een inbraaksignaleringssysteem signaleert en detecteert een (poging tot) inbraak in een vroeg stadium. Wij bieden systemen die geschikt zijn voor onder andere winkels, bedrijfspanden, magazijnen en woningen. Onze systemen zijn te integreren met het toegangsverlening- en videosysteem. Door de integratie is het bijvoorbeeld mogelijk om alle deuren met toegangscontrole bij een poging tot inbraak af te sluiten en de camerabeelden te laten zien bij de PAC (Particuliere Alarm Centrale). Op deze manier voorkomt u inbraak en dat geeft een veilig gevoel.

Camerabeveiliging

Camerabeelden bieden live toezicht en de mogelijkheid om alle beelden 24/7 op te nemen. Hiermee is opsporing van eventuele daders na een incident mogelijk, doordat u concreet bewijs heeft. De aanwezigheid van camera’s vergroot bovendien het veiligheidsgevoel en het schrikt inbrekers af.

Video management systeem

Met een flexibel video management systeem is te bedienen via een desktop, tablet of smartphone. Hiermee kunt u bepaalde secties van het alarm in- en uitschakelen. Bovendien kan het video management systeem alarmen van het inbraakdetectiesysteem ontvangen en bijvoorbeeld een opname starten bij een alarm in een bepaald gebied. De beelden zijn ook zichtbaar te maken bij een PAC (Particuliere Alarm Centrale). Hierdoor kan er passend worden gereageerd op de situatie. Dit gaat altijd samen met de meldkamer waarbij u bent aangesloten.

Bel 076 - 59 33 621 voor meer informatie en persoonlijke advies of Maak direct een afspraak

video management cctv camerabeveiling

BORG-certificaat van het NCP

Met een BORG-certificaat kunt u aantonen dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is. Om dit certificaat te krijgen, zijn er beveiligingsmaatregelen nodig. Hoe hoger de risicoklasse, hoe meer maatregelen. In de ontwerpfase van de beveiliging zijn wij verplicht om gebruik te maken van de actuele Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Hiermee bepalen wij onder welke risicoklasse uw woning of pand valt. Vervolgens maken wij een overzicht van de risico’s, de gebieden die we moeten beveiligen en de gekozen beveiligingsmaatregelen. Eventuele afwijkingen en bijzonderheden worden hierin ook vermeld, aansluitend bij de risicoklasse. Bij de oplevering van de beveiliging ontvangt u een BORG-certificaat, dat ‘borg’ staat voor de geleverde kwaliteit. Op het certificaat staat een speciaal vignet van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Met het bewijs verklaart Installatiebureau Pals BV dat de beveiliging voldoet aan de minimale eisen conform de vastgestelde risicoklasse.

Het BORG-certificaat is geldig zolang er geen veranderingen optreden. Het certificaat of bewijs is vijf jaar geldig mits er een onderhoudsabonnement is afgesloten en er minimaal één keer per jaar een preventieve controle wordt uitgevoerd. Met het certificaat kunt u bij uw verzekeraar bewijzen dat uw woning of bedrijfspand voldoet aan de benodigde beveiligingsmaatregelen.

 

Installatiebureau Pals BV is door de Kiwa gecertificeerd voor onderstaande deelgebieden.

Deelgebied 1

Elektronische maatregelen voor:

  • woningen in risicoklasse 1, 2 of 3
  • utiliteitsgebouwen risicoklasse 1 of 2

Deelgebied 2

Elektronische maatregelen voor:

  • woningen in risicoklasse 4
  • utiliteitsgebouwen klasse 3(*) of 4(*)

Deelgebied 3

Bouwkundige beveiligingsmaatregelen

 

Welke maatregelen voor inbraakbeveiliging heeft u al getroffen?

Organisatorisch

Organisatorische beveiliging

Inbraakbeveiliging is niet alleen een kwestie van bouwkundige en elektronische maatregelen. De eigenaar of gebruiker van een beveiligde woning of beveiligd pand moet ook zorgen dat er organisatorische maatregelen worden getroffen. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld een deur ook daadwerkelijk op slot draait en een alarmsysteem juist inschakelt. Welke maatregelen er allemaal nodig zijn, hangt af van de situatie. Installatiebureau Pals BV adviseert u over de maatregelen die passen bij uw woning of bedrijf.

 

Bouwkundig

Bouwkundige beveiliging

De complete beveiliging van alle inbraakgevoelige onderdelen in uw pand, zoals de buitendeuren, ramen, lichtkoepels en wand- of gevelconstructies noemen we de bouwkundige beveiliging. Deze beveiliging is essentieel: met een goede bouwkundige beveiliging blijven inbrekers buiten de deur.

 

Elektronisch

Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging is een belangrijke aanvulling op bouwkundige beveiliging. Met elektronische beveiliging, zoals bewegingsmelders en trildetectoren, worden inbrekers gedetecteerd en de hulpdiensten direct gealarmeerd.

 

De specialisten van Installatiebureau Pals BV adviseren u graag bij het nemen van de juiste maatregelen.Contact opnemen