U vindt onze complete brandbeveiliging en noodverlichting onder andere in...

Scholen

Zorginstellingen

Hotels

Bedrijfspanden


Winkelcentra

Industrie

Kantoren

Luxe woningen

Heeft u wel eens stilgestaan bij de gevolgen van een brand? Zelfs een kleine brand kan al veel schade veroorzaken, zowel emotioneel als materieel. Het bouwbesluit, de Arbo-wet en richtlijnen van verzekeraars stellen u verantwoordelijk voor de brandveiligheid binnen uw bedrijf. Daarom is het van belang om preventieve maatregelen te nemen om bij een brand de schade zoveel mogelijk te beperken. Daarmee biedt u een veilig pand voor uw medewerkers en bezoekers. Wij zijn een KIWA erkend branddetectie- en onderhoudsbedrijf. We verzorgen het volledige traject voor realisatie en certificering van een brandmeld- en ontruimingsinstallatie voor u. Naast de levering en plaatsing van alle noodzakelijke en wettelijk voorgeschreven materialen, voeren onze gekwalificeerde onderhoudsmonteurs de verplichte periodieke controles van uw apparatuur uit.

Bouwkundige brandpreventie

Bent u werkgever en hebt u een eigen bedrijfspand? Dan staat de veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en uzelf op de eerste plaats. Een brand kan enorme schade aanrichten, zowel emotioneel als materieel. Bovendien kunnen de bedrijfsactiviteiten daarna voor langere tijd of zelfs definitief worden stopgezet. Iets waar u als werknemer niet op zit te wachten. Hoe goed is uw pand beveiligd tegen brand?

Samenwerking met Inspectiebureau Nederland

De overheid heeft een Bouwbesluit opgesteld, waarin voorschriften rondom bouwkundige brandpreventie staan. Deze voorschriften voldoen aan de Europese norm NEN-EN 13501-1, de vervanger van onder andere NEN 6068, NEN 6069 en NEN 6075. Dit houdt in dat u als ontwikkelaar, aannemer of eigenaar verplicht bent om maatregelen te nemen die de verspreiding van brand tegengaan. Deze maatregelen zorgen ervoor dat mensen de kans hebben om een pand te verlaten en geven de brandweer meer tijd om de schade te beperken.

In samenwerking met Inspectiebureau Nederland kunnen wij uw pand inspecteren om vervolgens advies op maat te geven. In dit advies ziet u welke aanpassingen doorgevoerd moeten worden. Wij zorgen ervoor dat u altijd een actueel inzicht hebt op het gebied van de brandveiligheid van uw pand. Daarnaast voeren wij de aanpassingen uit.

Onze taken:

  • Brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen
  • Realiseren van brandcompartimering

Noodverlichting

Noodverlichting is een essentieel onderdeel van de beveiliging in uw gebouw, in veel bouwbesluiten is het zelfs verplicht gesteld. Bij stroomuitval of brand met rookontwikkeling is het van belang dat mensen snel, veilig en zonder chaos het pand kunnen verlaten via de (nood)uitgangen. Wij verzorgen het volledige traject voor realisatie van de noodverlichting.

U vindt onze complete brandbeveiliging en noodverlichting onder andere in scholen, zorginstellingen, hotels, bedrijfspanden, winkelcentra en industrie.

Onze taken op het gebied van brandbeveiliging:

Risico-inventarisaties opstellen

Brandmeld­installatie installeren conform NEN 2535

Noodverlichting installeren volgens NEN 1838

Periodieke controles verzorgen

(Her)certificeren van systemen en installaties

 

Bel 076 - 59 33 621 voor meer informatie en persoonlijke advies of maak direct een afspraak