Duurzaam ondernemen is het streven om zo min mogelijk te verbruiken en zoveel mogelijk waarde toe te voegen voor de samenleving. Installatiebureau Pals BV past dit op diverse vlakken toe.

Maatschappij

Installatiebureau Pals BV streeft er naar om, op welke manier dan ook, een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Hierbij kan gedacht worden aan sponsoring van verenigingen, maar ook aan het inlenen van personeel met afstand tot de arbeidsmarkt.

Milieu

De doelstelling van Installatiebureau Pals BV is om zo bewust mogelijk met energie om te gaan. Hierbij kun je denken aan het aanbrengen van ledverlichting in het gehele bedrijfspand, aanschaf elektrische auto’s wagenpark, afvalscheiding, papierwerk minimaliseren (door bijv. digitaal te factureren). Installatiebureau Pals BV speelt ook een adviserende rol als het gaat om duurzame innovaties.

Installatiebureau Pals BV heeft in samenwerking met Elektrisch Kennis en Innovatie Centrum Aviolanda (ELKINA) een Pulseled armatuur ontwikkeld waarbij LED- verlichting met een rook-, inbraak-, aanwezigheidsmelder en noodverlichting in één armatuur gecombineerd zit.

Personeel

De doelstelling van Installatiebureau Pals BV en de medewerkers is om iedereen zo lang, gezond, gemotiveerd en productief mogelijk in te blijven zetten voor Installatiebureau Pals BV:

  • voortdurend aandacht voor duurzame inzetbaarheid van personeel (ambities en ontwikkelmogelijkheden van de medewerkers in beeld brengen door middel van het project “project duurzame inzetbaar”.
  • stimuleren van een gezonde levensstijl (samen sporten, fruit eten etc.)
  • mogelijkheid deelneming generatiepact
  • het VGM- beheerssysteem van Pals BV voldoet aan de VCA- eisen waardoor Pals een VCA- gecertificeerd bedrijf is: alle medewerkers en alle inleners zijn VCA- basis gecertificeerd en de projectleiders beschikken over VCA- vol.
  • een erkend leerbedrijf